085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

thermografische inspectie

woningen

Heeft u last van een te hoge energierekening en weet u niet waar dit door komt? Heeft u last van tocht in uw woning, maar kunt u de oorzaak niet vinden? Door het aanvragen van een thermografische inspectie kan onze adviseur antwoord geven op deze vragen.

Wat is een thermografische inspectie?

Met behulp van speciale apparatuur worden de temperaturen op verschillende plaatsen in de woning in kaart gebracht. Een warmtebeeldcamera, ook wel thermografische camera, meet op afstand de temperatuurverschillen en registreert dit in beelden. Tijdens een thermografische inspectie wordt duidelijk waar onnodig energie verloren gaat. Met die gegevens kunt u gericht aan de slag om de woning te verbeteren en energie te besparen.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor de inspectie. Tijdens het bezoek gaat de adviseur met u in gesprek over uw wensen. Vervolgens inspecteert de adviseur de woning met behulp van onze warmtecamera. Na het bezoek ontvangt u een verslag van de resultaten en een advies.

Om een thermografische inspectie effectief uit te kunnen voeren, dient er minimale temperatuurverschil te zijn tussen de binnentemperatuur in de woning en de buitentemperatuur. Onze thermografische inspecties kunt u daardoor alleen door ons laten uitvoeren wanneer de buitentemperatuur maximaal circa 10 graden Celsius is.

Wat zijn de kosten van een thermografische inspectie?

De kosten zijn afhankelijk van het type woning en het aantal m2. Een thermografische inspectie is al mogelijk vanaf  €199,- incl. BTW.

Vraag een offerte aan om de exacte prijs te bepalen, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies