085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

voor bedrijfspanden Energielabel

Een energielabel is verplicht bij onder andere verkoop van zakelijke objecten. Het label geeft aan in hoeverre een pand energiezuinig is. Aan de hand van een energielabel kunnen kopers en huurders in een oogopslag zien in welke mate een pand energiezuinig is.

voor kantoorpanden Energielabel (C)

Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Voldoet het gebouw niet aan deze eis dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoorpand gebruiken.

Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is voor pandeigenaren die hun pand willen verduurzamen, maar niet goed weten hoe of welke maatregelen het meest effectief zijn.

Voor vve's Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies voor VvE's is bedoeld voor verenigingen van eigenaren die hun pand(en) willen verduurzamen, maar niet goed weten hoe of welke maatregelen het meest effectief zijn.

Specifiek advies

Op zoek naar een specifiek advies zoals een warmtepomp. specifieke isolatiemogelijkheden, of een ander vraagstuk? Neem contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

- PACKAGING

Taking your needs seriously. Bringing your print to life. The write kind of solutions. A quality printing and promotional products company. Full service printing experience at the point when quality truly matters.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies