085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

Verduurzamingsadvies

bedrijfspanden

Een verduurzamingsadvies is voor pandeigenaren die hun pand willen verduurzamen maar niet goed weten hoe of welke maatregelen het meest effectief zijn. 

Bij een verduurzamingsadvies zal één van onze onafhankelijk duurzaamheidsadviseurs bij u langskomen voor een gesprek en een opname. Tijdens het gesprek zullen de wensen van u als eigenaar worden besproken. Bij de opname worden alle specifieke pand- en installatiekenmerken opgenomen. Op basis van het gesprek en de opname, zal de adviseur een maatwerk adviesrapport met de meest gunstige verduurzamingsmogelijkheden opstellen.

Wat houdt het verduurzamingsadvies in?

Zoals de naam al aangeeft betreft het  verduurzamingsadvies op maat. Dit houdt in dat het verduurzamingsadvies specifiek voor een pand wordt opgesteld. Het verduurzamingsadvies geeft aan welke energie bespaarmogelijkheden het meest effectief zijn voor het betreffende pand. Bij het advies worden onder andere de factoren energiebesparing, comfortverhoging, financiering en uiteraard de wensen van de eigenaar meegenomen.

In het verduurzamingsadvies staat welke maatregelen het beste zijn om uw pand te verduurzamen, voornamelijk isolatiemogelijkheden en installaties. Bij installaties kan gedacht worden aan zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp.

Financiering

Verduurzamen van een pand hoeft niet duur te zijn wanneer gekozen wordt voor de juiste maatregelen. Het investeren in het verduurzamen van uw pand is het vrijwel altijd waard. Niet alleen zult u energie besparen, maar u zult ook besparen op uw energiekosten. Op deze manier zal de investering zich vaak zeer snel terugverdienen. Los daarvan profiteert u van de comfortverhoging en waardevermeerdering van uw pand als gevolg van de verduurzaming. 

In het verduurzamingsadvies worden het investeringsbedrag en de terugverdientijd weergegeven. Daarbij is ook rekening gehouden met de beschikbare subsidiemogelijkheden, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). 

Wat zijn de kosten van een verduurzamingsadvies?

De kosten zijn afhankelijk van het type pand en het aantal m2.
Een verduurzamingsadvies is bij ons is al mogelijk vanaf €499,- excl. BTW

Vraag een offerte aan om de exacte prijs te bepalen, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies