085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen vanaf 31 augustus weer open voor een deel van Oldambt

Inwoners van Nieuwolda, Nieuw Scheemda, ’t Waar, Oostwold, Midwolda of Scheemda  kunnen vanaf 31 augustus 2022 weer een aanvraag indienen voor de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen (VVG) van 10.000 euro. Hiervoor is voldoende geld én tijd beschikbaar. De aanvraag moet 31 december 2025 bij het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) binnen zijn.

Waarom subsidie voor een deel van Oldambt?

In Oldambt geldt de subsidieregeling voor de postcodes 9942 (’t Waar), 9943 (Nieuw Scheemda), 9944 (Nieuwolda) 9679 (Scheemda), 9681 (Midwolda) en 9682 (Oostwold) voor adressen die niet in het versterkt worden, maar wel binnen het versterkingsgebied vallen. Deze subsidie is onderdeel van de bestuurlijke afspraken die door Rijk en Regio zijn gemaakt op 6 november 2020. Met deze subsidie kunnen eigenaren uitgesteld onderhoud doen en hun woning verduurzamen en verbeteren. Het andere deel van Oldambt, dus buiten de zes genoemde postcodegebieden, vallen buiten het versterkingsgebied.

Voldoende tijd 

Er is ruim drie jaar de tijd om jouw aanvraag te doen én vier jaar de tijd om de werkzaamheden uit te (laten) voeren. De aanvraag moet 31 december 2025 bij het SNN binnen zijn.

Voldoende subsidiebudget

Voor deze laatste subsidieronde is voldoende budget beschikbaar. Iedereen die in aanmerking komt, krijgt daarmee de mogelijkheid om deze subsidie aan te vragen. Na de aanvraag krijg je binnen 13 weken te horen of jouw aanvraag is goedgekeurd.

Digitaal aanvragen

De aanvraag kan online via de website www.snn.nl/vvg10000.

Schriftelijk en per post aanvragen kan ook. Bel dan met SNN voor een aanvraagformulier via telefoonnummer (050) 5224924. Het aanvraagpakket wordt dan thuisgestuurd. Let op: Het aanvraagformulier moet per post retour aan het SNN worden opgestuurd en kan niet worden ingeleverd bij het gemeentehuis of het SNN-kantoor.

Meer informatie over deze subsidieregeling vind je op www.snn.nl/vvg10000.

Bron: Gemeente Oldambt

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies