085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

subsidiebegeleiding

woningen

Subsidiebegeleiding is voor bewoners  die een maatwerkadvies hebben ontvangen en graag aan de slag willen met de verduurzaming van de woning. De maatregelen hiervoor moeten op een of andere manier worden bekostigd. Vaak hebben bewoners hier een eigen budget voor. Dit budget kan in veel gevallen worden aangevuld met subsidies voor verduurzaming van de woning. Om dit allemaal in goede banen te leiden, kan er gebruik worden gemaakt van subsidiebegeleiding.


Wat houdt subsidiebegeleiding in?

Met subsidiebegeleiding gaan wij er samen met de bewoner voor zorgen dat de juiste subsidies op de juiste momenten worden aangevraagd. Dit gebeurt in verschillende stappen.


Stap 1

In de eerste stap wordt uitgezocht welke subsidies relevant zijn voor de bewoner. De bewoner heeft namelijk een maatwerkadvies ontvangen en wil bepaalde verduurzamingsmaatregelen gaan uitvoeren. Van belang is uit te zoeken welke maatregelen dit zullen zijn en welke subsidies daarvoor kunnen worden aangevraagd.


Stap 2

Vervolgens wordt er met de bewoner gekeken welke stappen nu moeten worden gezet. Vooral het aanhouden van de juiste volgorde is hierbij belangrijk. In de meeste gevallen moet een subsidie vooraf worden aangevraagd. Hierop bestaan veel uitzonderingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de meest aangevraagde subsidie voor verduurzaming: de ISDE. Deze kan pas worden aangevraagd, nadat de maatregelen zijn uitgevoerd.


Stap 3

Als al deze stappen zijn gezet, wordt er als laatste met de bewoner gekeken hoe de verschillende subsidies moeten worden aangevraagd. Hierbij is van belang dat aan alle voorwaarden wordt voldaan en de formulieren juist worden ingevuld.


Wat zijn de kosten van subsidiebegeleiding?

Subsidiebegeleiding is bij ons al mogelijk vanaf € 460,- incl. BTW


Vraag een offerte aan om de exacte prijs te bepalen, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies