085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

voor woningen Energielabel

Een energielabel is verplicht bij onder andere verkoop van woningen. Dit label geeft aan in hoeverre een woning energiezuinig is.

voor woningen thermografische inspectie

Een warmtescan is bedoeld voor bewoners die graag willen weten hoe energiezuinig hun woning is en hoe zij energie kunnen besparen.

voor woningen Maatwerkadvies

Een maatwerkadvies is voor bewoners die hun woning willen verduurzamen, maar niet goed weten hoe of welke maatregelen het meest effectief zijn.

voor woningen Advies op locatie

Advies op locatie is bedoeld voor bewoners die graag specifiek advies willen over energiebesparende maatregelen. U kunt hierbij denken aan bijv. een warmtepomp, vragen over isolatie of zonnepanelen. Neem contact met ons op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Voor rentekorting hypotheek Energielabel

Tegenwoordig zijn er veel hypotheekverstrekkers die een rentekorting aanbieden als u bijv. een energielabel A of B heeft.

voor aardbevinsgebied Maatwerkadvies

Een grote hoeveelheid woningen in de provincie Groningen, maar ook in Drenthe en Friesland, hebben schade opgelopen door de aardbevingen voortkomend uit de gasboringen. Een groot deel van deze beschadigde woningen hebben een versterkingsplan of komen daarvoor in aanmerking.

Voor woningen Subsidiebegeleiding

Subsidiebegeleiding is voor bewoners  die een maatwerkadvies hebben ontvangen en graag aan de slag willen met de verduurzaming van de woning. De maatregelen hiervoor moeten op een of andere manier worden bekostigd. Vaak hebben bewoners hier een eigen budget voor. Dit budget kan in veel gevallen worden aangevuld met subsidies voor verduurzaming van de woning. Om dit allemaal in goede banen te leiden, kan er gebruik worden gemaakt van subsidiebegeleiding.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies