085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

Maatwerkadvies

voor VvE's

Een ‘maatwerkadvies voor VvE’s’ is bedoeld voor verenigingen van eigenaren die hun pand(en) willen verduurzamen maar niet goed weten hoe of welke maatregelen het meest effectief zijn.

Bij een maatwerkadvies zal één van onze onafhankelijke adviseurs allereerst bij de VvE langskomen voor een gesprek en een gebouwopname. Tijdens het gesprek zullen de wensen van de VvE worden besproken. Bij de gebouwopname worden alle specifieke gebouw- en installatiekenmerken opgenomen. Op basis van het gesprek en de opname zal de adviseur aan de hand van geattesteerde software een maatwerk adviesrapport met de meest gunstige verduurzamingsmogelijkheden opstellen.

Wat houdt het maatwerkadvies in?

Zoals de naam al aangeeft, is het maatwerkadvies een advies specifiek voor een bepaald pand. Het maatwerkadvies geeft aan welke energie bespaarmogelijkheden het meest effectief zijn voor de betreffende VvE. Bij het advies worden onder andere de factoren energiebesparing, comfortverhoging, financiering en uiteraard de wensen van de VvE meegenomen.

In het maatwerkadvies geeft de adviseur aan welke maatregelen het beste zijn om de VvE te verduurzamen, voornamelijk gericht op isolatiemogelijkheden en installaties. Bij installaties kan bijvoorbeeld gedacht worden aan zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp.

Financiering

Verduurzamen hoeft niet duur te zijn wanneer gekozen wordt voor de juiste maatregelen. Investeren in het verduurzamen van een VvE is het vrijwel altijd waard. Naast energiebesparing, zal ook bespaard worden op de energiekosten. Op deze manier zal de investering zich vaak zeer snel terugverdienen. Los daarvan profiteren de bewoners van de comfortverhoging en waardevermeerdering van uw woning als gevolg van de verduurzaming.  In het maatwerkadvies worden het investeringsbedrag en de terugverdientijd weergegeven. Daarbij is ook rekening gehouden met de beschikbare subsidiemogelijkheden.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies