085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

maatwerkadvies

bedrijfspanden

Een maatwerkadvies is een specifiek, concreet en praktisch advies voor het verduurzamen van uw bedrijfspand. Het advies is bedoeld voor eigenaren van bedrijfspanden die energie willen besparen, hun pand duurzaam willen renoveren of op zoek zijn naar een plan van aanpak voor hun specifieke situatie.

Wat houdt het gecertificeerde maatwerkadvies in?

Een maatwerkadvies betreft een specifiek advies voor uw bedrijfspand. In het advies staan een aantal maatregelen beschreven hoe uw organisatie het best energie kunt besparen. Dit betreft vaak een combinatie tussen isolatie, aanpassingen aan installaties en slimme manieren om zelf energie op te wekken. Daarbij wordt ook een indicatie gegeven van de kosten, beschikbare subsidies en de terugverdientijd van de investering.

Ook staat in het rapport beschreven welk effect de maatregelen hebben op uw zakelijke energierekening.

Het advies wordt opgesteld door een gecertificeerde energieprestatie-maatwerkadviseur. Dit betekent dat de adviseur gecertificeerde maatwerkadviezen mag registeren. Gecertificeerde maatwerkadviezen worden nationaal erkend. Steeds meer financiële instellingen vragen om een gecertificeerd maatwerkadvies als basis voor financiering.

 


Financiering

Verduurzamen van een bedrijfspand hoeft niet duur te zijn wanneer gekozen wordt voor de juiste maatregelen. Het investeren in het verduurzamen van uw bedrijfspand is vrijwel altijd de moeite waard. Niet alleen zal uw organisatie energie besparen, maar ook op de energierekening. Op deze manier zal de investering zich vaak zeer snel terugverdienen. Los daarvan profiteert u van de comfortverhoging en waardevermeerdering van uw bedrijfspand als gevolg van de verduurzaming.

In het maatwerkadvies worden het investeringsbedrag en de terugverdientijd weergegeven. Daarbij is ook rekening gehouden met de beschikbare subsidiemogelijkheden, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (voor zakelijke gebruikers) (ISDE).

Wat zijn de kosten van een gecertificeerd maatwerkadvies?

De kosten zijn afhankelijk van het type woning en het aantal m2.
Een gecertificeerd maatwerkadvies is bij ons is al mogelijk vanaf €1149,- excl. BTW.

Vraag een offerte aan om de exacte prijs te bepalen, wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies