085 - 4015182

info@bosmanduurzaamadvies.nl

Volg ons:

Duurzaamheidscan

woningen

Een duurzaamheidscan is bedoeld voor bewoners die graag willen weten hoe energiezuinig hun woning is en hoe zij energie kunnen besparen. De scan geeft een globaal inzicht van de energieprestaties van de woning en hoe deze prestaties verbeterd kunnen worden. 

Wat houdt een duurzaamheidscan in?

Bij de duurzaamheidscan zal één van onze onafhankelijk adviseurs bij u langskomen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek zal de adviseur samen met u door uw woning gaan om zo de benodigde gegevens met betrekking tot uw woning en de installaties in uw woning te verzamelen.

Op basis van de verzamelde gegevens, zal uw adviseur de mate van energiezuinigheid van uw woning globaal beoordelen en u specifieke tips meegeven over hoe u de energieprestatie kunt verbeteren.

Verschil tussen duurzaamheidscan en het maatwerkadvies

Een maatwerkadvies voor uw woning wordt opgesteld op basis van meer dan 150 verschillende woningkenmerken en is daarom vele malen specifieker. Een duurzaamheidscan is simpeler, sneller en daarom ook goedkoper. 

Mocht u op zoek zijn naar advies over een specifieke constructie of installatie, dan is de duurzaamheidscan voor u van toegevoegde waarde. Wilt u een gericht advies voor uw hele woning, dan raden wij u een maatwerkadvies aan.

Het adres voor het verduurzamen van uw woning

Contact informatie

Informatie

Vacatures

© 2022 Created by Bosman Duurzaam Advies